Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Lencsevégre kapták az új Passat Variantot

A németek már javában tesztelik az új Passat kombi változatát. Az autó méreteiben nagyobb lesz a mostaninál, tömege és fogyasztása mégis kisebb lesz. A már ismert TSI benzines motorok mellett az egyik legjobban várt újdonság az új csúcsdízel,a mely összkerékhajtással érkezik.

 

Már többször sikerült tesztelés közben lefotózni az új Passatot, mi több, már a gyárból is kiszivárgott egy fotó, azok azonban mind a szedánt ábrázolták. A Passat esetében azonban a kombi jóval fontosabb, hiszen ez adja az eladások derékhadát.

 


a galériában" hspace="2" vspace="2" name="4595_60ce96b4990456c1a81dd7cf1c5f4410_k" />
Maradnak a nagy üvegfelületek - 8 kép
a galériában

Az Autoweek fotósának Németországban sikerült pár képet készítenie a Variantról, amint azt jól láthatóan teljes terheléssel tesztelik egy szedán kíséretében. Az autó tengelytávja nagyobb lesz a jelenleginél, és a teljes hossz is nő majd néhány centivel, ami nem meglepő, hiszen időközben a puttonyos konkurensek is híztak, elég, ha a hatalmas Mondeora vagy az Insigniára gondolunk. A nagyobb méretet a mérnökök könnyebb anyagokkal ellensúlyozzák, így a pletykák szerint az autó tömege nem nő jelentősen. Bár a kasztnit még erősen álcázzák, az orr megerősíti a nemrég kikerült gyári fotót, így már szinte biztosra vehető a szögletes orr-rész. Az álcázás ellenére az is jól látszik, hogy a wolfsburgiak nem teszik sportosabbá a fart, továbbra is a csomagtér űrtartalmát helyezik előtérbe. Ez jó döntésnek bizonyulhat, hiszen divatkombiból is egyre több van már, a Passat vásárlóinak pedig a funkció talán fontosabb a dizájnos farnál. Ami a motorokat illeti, az alap benzines az 1,4 TSI lesz, igaz, nincs kizárva az 1,2 TSI beépítése sem, míg a kínálat csúcsán egy 3,0 literes, 300 lovas V6-os áll majd. Jó hír a dízelek kedvelőinek, hogy a németek felfelé bővítik az öngyulladósok palettáját, az új csúcsdízelről eddig mindössze annyit tudni, hogy hatalmas nyomatéka miatt összkerékhajtással érkezik. Hogy ez a 2,0 literes motor egy erősebb változata lesz-e, esetleg az Audi-féle 3,0 literes hathengeresről lehet szó, egyelőre nem tudni.

Még azt sem tudni, mikor debütálhat a Variant, de az már biztos, hogy a szedán a szeptemberi Párizsi Autószalonon mutatkozik be.

Forrás: A5.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker