Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kombi készülhet a Volkswagen Passat CC-ből

on .


A legújabb Németországból származó információk szerint a Volkswagen kombi változattal bővítheti a Passat CC kínálatát. A wolfsburgiak egy Mercedes-Benz Shooting Break-hez hasonló autót dobhatnak piacra, így a CLS után a Passat CC-nek is lehetne kombi változata, amely Észak-Amerikában is elérhető lenne.

 

A Volkswagen jelenlegi kínálatának talán legkülönlegesebb és legvonzóbb tagja a Passat CC, amelyet immár Exclusive Edition csomaggal is kínálnak a wolfsburgiak. A legújabb hírek szerint pedig hamarosan kombi változatot is kaphat az autó.


a Passa CC-ből - galéria" hspace="2" vspace="2" name="4615_VW-Passat-Exclusive-6_k" />
Az Exclusive változat után kombi készülhet
a Passa CC-ből - galéria

A német információk alapján tehát a Mercedes-Benz Shooting Break tanulmányautójához hasonlóan a Passat CC-ből is készülhet puttonyos változat. A csillagos márka tájáról már érkeztek olyan információk, amely szerint a kombi CLS érkezése már biztosra vehető. A Passat CC új változata az Egyesült Államokban is elérhető lenne, ugyanis a következő Passat nem lesz elérhető a tengerentúlon, helyette a New Midsize Sedan néven emlegetett modell lesz kapható. Az NMS azonban kizárólag lépcsőshátú kivitelben érkezik, így egy kombi Passat CC jól kiegészítené a kínálatot. A négyüléses kivitelben is készülő autóról elkészültek az első grafikák is, amelyek szerint a hagyományos CC-re jellemző vonalvezetést kap a kombi is. A lemezek alatt nem sok újításra lehet számítani. Ha megvalósul az autó, akkor a Passat CC már jól ismert erőforrásait találjuk majd a kupés vonalvezetésű kombiban.

A német információk szerint a kombi Passat CC-ről szeptember környékén hozhat döntést a Volkswagen vezetősége, így ha zöld utat kap a projekt, egy tanulmányautót akár már az októberi Párizsi Autószalonon kiállíthatnak a wolfsburgiak.

 

 

 

Forrás: A5.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker