Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Ősszel mutatkozik be az új Volkswagen Passat

on .

A Párizsi Autószalonon mutatkozik be az átplasztikázott Volkswagen Passat, amely megkapja a wolfsburgi márka jelenlegi ismertető jegyeit. A külső változások mellett jobb minőségű és csendesebb utastér várja majd az utazókat, valamint új motorok is megjelennek majd a középkategóriás orrában.

A jelenlegi Volkswagen Passat már 2005 óta van piacon változtatások nélkül, így a német középkategóriás megérett a változtatásokra. A külső mellett természetesen megújul az utastér is, valamint a lemezek alatt is találunk majd egy-két újdonságot.

 
 A 200 lóerős TDI várhatóan a Passatban<br> debütál -  illusztráció
A 200 lóerős TDI várhatóan a Passatban
debütál - illusztráció
 

A formaterv nem okoz majd nagy meglepetést, ugyanis Walter de' Silva és csapata a már jól ismert márkaarculathoz alakítja a Passatot. A hűtőmaszk és az első így a Golfot és a Sharant idézi majd, míg a hátsó lámpákban a Sharan LED-es megoldása köszönhet vissza. Az utastérben új, már ismert formák jelennek meg, de új színek és anyagok közül is választhat majd a leendő vásárló. A gyár korábbi ígérete szerint a minőségérzet tovább javul majd, még inkább megközelítve a prémium modelleket. A Passat frissítése során nagy figyelmet kap a menetzaj csökkentése is. A lemezek alatt az új motorok jelennek meg, a fogyasztás csökkentéséért pedig start-stop rendszer is felel majd. A régi 1,6 literes motor helyét várhatóan az 1,2 literes, 105 lóerős TSI tölti majd be, de az 1,4-es, 1,8-as és 2,0-ás TSI motorok is elérhetők lesznek, 122 és 200 lóerő közötti teljesítménnyel. A benzines csúcsmodell várhatóan a 3,6 literes, 300 lóerős V6-os marad. A dízeleket az 1,6-os 105 lóerős TDI, valamint a 2,0 literes 110, 140 és 170 lóerős TDI képviseli majd. Azonban a hírek szerint az új Passatban mutatkozik be a nagyobb dízel 200 lóerős változata is. Természetesen a duplakuplungos váltó és a 4MOTION összkerékhajtás is marad a kínálatban.

Német források szerint ősszel, a Párizsi Autószalonon mutatkozik be hivatalosan az új Volkswagen Passat, amelynek értékesítése így még az idei végén elkezdődhet.

 Forrás: A5.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker