Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Luxuscsomagot kap a Volkswagen Passat CC

on .

Megérkezett az Exclusive Edition

A németek új csomaggal szerelik fel a Passat CC-t. Az autó egyedi fényezést, igényesebb belső anyagokat, kéttónusú bőr üléseket és ajtókárpitokat kap. A csomag minden motorhoz elérhető, ára Németországban 35 225 eurótól indul.

Nem megy rosszul a Passat CC sora, a Volkswagen nagyméretű "kupéja" szépen fogy Európa-szerte, ám a márkánál nem ülnek a babérjaikon, hiszen az R-line után most egy újabb speciális változatot dobnak piacra az autóból.


 Jól áll neki az új kék szín - 10 kép<br> a galériában
Jól áll neki az új kék szín - 10 kép
a galériában

Az eddigiektől eltérően azonban most nem egy limitált szériáról van szó, hanem egy mezei csomagról. Az Exclusive csomag nem újdonság a márkánál, hiszen ilyen luxusváltozat már az EOS-ból, a Golf Variantból és a Touaregből is készült. Most a Passat CC-n volt a sor, a wolfsburgiak pedig a jól megszokott trükkökkel tették vonzóbbá az autót. A kocsi egyedi, Moonlight Blue kék fényezést kapott, amelyhez remekül illenek a szintén csak erre a sorozatra jellemző, 18 collos könnyűfém kerekek. A németek a krómmal sem spóroltak, a fémből oda is jutott, ahova a sima Passat CC-re nem. A lényeg azonban nem a külsőn, hanem az utastéren van, itt kétszínű bőrözéssel látták el az üléseket, de az ajtókárpitokat is a nemes anyag fedi. A középkonzol emellett Black Piano lakkozást kapott, a leglátványosabb elem mégis a küszöbön található márkajelzés megvilágítása. Jó hír, hogy az Exclusive csomag az összes motorvariánshoz elérhető, nem szükséges hozzá a nagyobb és drágább egységeket választani.

A Passat CC Exclusive-hez legolcsóbban 35 225 euróért juthatunk hozzá, igaz, ez a németországi ár, idehaza jóval drágább lesz a luxusgép.

Forrás: a5.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker