Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Tömeges visszahívás a Volkswagennél

Írta: Mátyás Csaba.

passat_factoryA Volkswagen világszerte 325 ezer, 2,0 literes dízel motorral szerelt autót hív vissza elővigyázatosságból javításra!
Az visszahívás érinti a 2009 és 2012 között gyártott, Eos, Golf, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan és T5 modelleket. Ugyancsak érintettek a visszahívásban a "23K5" (Skoda), "23J8" (Audi) és"23K6" (Seat) kóddal ellátott járművek.A VW közlése szerint a befecskendező rendszerben történhet meghibásodás, a hiba kijavítása modelltől függően 15-30 percet vesz igénybe.
Ezeknél a típusoknál előfordulhat, hogy a befecskendező-rendszer meghibásodása miatt elfolyik az üzemanyag, ami esetenként a motor üzemanyag-ellátásának időszakos kihagyásaihoz is vezethet. A hiba fennállását a fenti jelenségen túl erőteljes gázolajszag jelezheti.

Jelen pillanatban itthon 462 Volkswagen személyautót, 18 VW haszonjárművet, valamint 85 Skoda és 21 Audi személygépkocsit érint a visszahívás. Az akcióról az érintett autók tulajdonosait levélben tájékoztatták az elmúlt hetek során.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker