Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Volkswagen felfüggeszti a Passat gyártását

Az euróválság elérte Európa legnagyobb autógyártóját, a Volkswagent is. Az értékesítés nehézségei miatt a vállalat ideiglenesen beszünteti a drága Passat gyártását és helyette az olcsóbb Golfra - az új bevezetésére és a régi kifuttatására - koncentrál.

A Volkswagen felkészül az európai kereslet változására: átalakítja a gyártását és a régi Golfot használja fel a vevőkért vívott csatában. "Az Európában tapasztalható problémák főleg a Passat kapcsán érintenek minket, amelyet az üzleti partnerek vásárolnak" – mondta Bernd Osterloh, a Volkswagen üzemvezetője. "Sok flotta-ügyfél halasztja el a megrendeléseit. Mi erre a műszakok átszervezésével reagálunk." - írta a spiegel online.

A Golfnál ezzel szemben extra műszakokat kellett bevezetni ugyanis a modellváltás ellenére egy ideig még készül a régi Golf is. Mivel a Golf VI gyártása már megtérült, ennek megfelelően minden eladáson magas haszon keletkezik így lehet árban is versenyezni a konkurenciával. "Kivédhetjük vele az árháborút, anélkül, hogy megterhelnénk vele az új Golfot." - mondta Osterloh.

A csoport mindezek mellett csökkenti a gyártói kapacitását is. Az elméleti maximum 9,7 millió jármű helyett, 9,4 milliót vállalnak.

(Forrás: HVG)

 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker