Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kabrió is készül az új VW Passatból

Írta: Mátyás Csaba.

Rövidesen jön a német középkategóriás új generációja. A megszokott limuzin és variant mellett kupét és kabriót is terveznek, jön egy új 170 lóerős biturbó dízel, és konnektoros hibrid is lesz belőle.

Már a vadonatúj MQB platformra épül a Volkswagen Passat következő generációja, amely a mostani, erős modellfrissítéshez képest már vadonatúj autó lesz.  A wolfsburgiak szándéka, hogy még feljebb emeljék a Passatot a ranglétrán, ezért nem csupán nagyobbra nő elődjénél, de olyan karosszériákkal is kapható lesz, amelyekkel eddig még soha. 

Jön a kupé és a kabrió kivitel, de a már csak simán CC néven forgalmazott négyajtós kupé is a kínálatban marad. Műszakilag alapvetően megújul, bár a közös platform miatt nem különbözik majd radikálisan a konszern többi hasonló modelljétől. 
Benzinesek közül várhatóan 1,4-es, 1,8-as és kétliteres TSI motorokkal szerelik, 130 és 250 lóerő közötti teljesítménnyel. A dízelkínálatban egy újdonság is várható, a biturbós biTDI, 170 lóerővel.  A következő Passat már kiveszi a részét a hibridkorszakból: rendelhető lesz egy lítiumion akkuval működő villanymotorral kombinált 1.4 TSI-vel is, amelyek együttes teljesítménye szintén 170 lóerő körül alakul.  Akár konnektorról is tölthetik majd a tulajdonosok, így nagyjából 50 km-t tehet majd meg elektromos üzemben.
A leleplezést 2014 nyarára ígérik.


Forrás: origo.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker