Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Volkswagen Passat – a családi “sárkány”

Néhány technikai adat a Passatról; 1.8 benzin, 90 pacis motor, 5 sebességes/4+E/ váltóval, ami igencsak jó hatással van a fogyasztására. Az autó kb. egy-másfél éve van nálam, azóta kapott egy 5-ös váltót a gyári négyes helyére, másik, repedésmentes műszerfalat, tetőkárpitot a régi logós helyett, valamint az összes kerékcsapágy és a vezérlés is cserélve lett.

A sárkány, ahogy a család hívja 1985-ben került első, német orvos gazdájához, onnan 1989-ben került be az országba, 65 ezer kilométeres futással. Baján egy 50-es úriember vigyázgatta 2014-ig, tőle került hozzám. A gyári lemezkerekektől hamar megszabadultam mert igencsak ringatták az autót a kínai gumikkal.


Napi szinten használjuk, nemigazán hagyott cserben soha. Próbálom megőrizni az állapotát ebben nagyon nagy segítségemre van egy barátom, aki ilyen járgányok bontásával foglalkozik.

Dobos János


Forrás: retrovasak.hu

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker