Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Volkswagen CC 2.0 CR TDI DSG 4Motion - 2012

Írta: Mátyás Csaba on . Beküldve: Tesztgyűjtemény

Mégsem Passat?!

A Volkswagen rákívánt a Mercedes CLS sikerére, megcsinálták hát a sajátjukat Passat CC néven. Igaz, kicsit megtévesztő lehet a kupé-kabrióra utaló CC név, de a modellváltással már annyira bíztak a sikerben, hogy a Passatot már nem is írják rá. Mintha ez valami nagyon más lenne.

Ez kábé ugyanaz a szituáció, mint amikortól a Renault Scénic már nem volt Mégane, hanem önálló életre kelt. Hát ezt a remek lehetőséget kapta meg most a Passat kupélimuzin változata. Az ugyan nem tudnám megmondani, mi a fene a kupélimuzin, mert valami vagy kupé, vagy limuzin. Ha gonosz akarok azt jelentheti, szűk, ha jóindulatú, szép. Azonban a szűkség is relatív, mert a CC még Passat CC-ként sem volt igazán az. Olyannyira nem, hogy mesterségesen elrontották, nehogy a normál Passat kárára vegyék. Ezért hátulra eleinte csak két ülést adtak, noha a CC hátulja egyáltalán nem lenne kicsi, és alkalomadtán beleférne egy ötödik utas.

Na mindegy, mára nulla forintos felárért öt üléssel is kérhető, és ez így jó. Nálunk is ilyen tesztautó járt, és kiderült, hogy hosszában szinte ugyanakkora a hátsó tér, mint egy normál Passatban. Sőt, egy átlagember a napfénytető ellenére is lazán elfér a plafon alatt. Ennek egyetlen trükk a nyitja: az ülés elég alacsonyan van, ami több száz kilométeren már feltűnik. A CC másik meglepő mérete a csomagtartó térfogata, ami 532 literes, azaz bő félköbméteres. Ennyi elég, az tuti.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker