Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Passat 1.8T 150 Le

on . Beküldve: Passat - B5.5 (2000 - 2005)

Előélet: Kezdetben a Debreceni Önkormányzat használta, majd átment két kézen. Egy tűzoltóhoz került, tőle vettem át 2010 májusában.

Jelenleg 230000 Km van benne, 187 000 ezerrel vettem. Igazából egy nagyon jó autó, kis bosszúságokkal. Kényelmes, a teljesítménye elégséges, jól kihasználható. Lehet vele öregesen kocsikázni, és csapatni, mikor, hogy. Nagyon szeretem a dinamikáját, a végsebessége bizsergető. A városi forgalmat rühelli, hosszú távon érzi jól magát.

Ami bosszant: Az előző tulaj elhanyagolta. Illetve az apróbb meghibásodásai. Ezek azért zavarnak, mert az előző kocsim 10 év alatt nem produkált ennyi hibát.

Amit javítani kellett:

-teljes fék felújítás / közel 200.000 Ft6

-vezérlés csere / 128.000 Ft/

-gyujtótrafó csere, gyertyákkal / 50.000 Ft/

- szekunder légpumpa / na ezt nem csináltattam meg még, 150.000 lenne egy új/

- viz folyás a hengerfej bal oldalán / 63.000/

Az összegeket nem dicsekvés képpen írtam, csak más is lássa a költségvonzatokat.

Ami még hátra van: ajtózárak szarakodnak hátul, és nagy sebességnél kigyullad az ESP lámpa. Igazából sosem hagyott ott sehol, ezt becsülöm benne.

A fogyasztása vegyesben, nagy papucsokkal, sebességhatárokat hellyel közzel tartva 8.2 l.

Autópáylán volt már 7.3l is, poroszkálós kirándulós menetben 6.4l. Ha az ember óvatosan megy, akkor szerintem elég türhető a fogyasztása. Persze, ha elgurul a gyógyszerem, akkor jönnek a 10l feletti számok. A futóműve csodás, bár sokan panaszkodnak, hogy az utak kinyírják, nekem még semmi bajom nem volt vele.

Összességében nagyon szeretem, s sokáig meg lesz.

 

A folytatás:

2012. decemberben karácsonyi ajándékként meghalt a generátor benne. Szépen hazavitt, s még onnan a szerelőig is elment. 25be fájt. De láss csodát azóta a hátsó ajtók szépen nyitnak, záródnak. Idegesít, hogy az ablakmosó csöpögését nem sikerült orvosolni. Valamint 4000 Km alatt eltűnt megint 2 -3 dc hűtőfolyadék...most gyanakodva sürűn nézegetek a motorháztatő alá. Még szeretem a gépet, bár egyre jobban idegesítenek az apró szarakodásai, ami azért jelentősen apasztja a pénztárcám...

2013.01.

 

 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker