Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Passat 1.9 TDI 105LE

Írta: pistu on . Beküldve: Passat - B6 (2005-2011)

Ez életem elő passatja de már másban nem is nagyon akarok gondolkodni, a következö is passat lesz ha engedi a költségvetésem. Az itéletet azért írom mert sokan szeretnék segiteni azoknak akik autót akarnak vásárolni és egy népautón törik a fejüket. Hát aki egyszer beleül egy ilyenben az többet sem jobbat sem rosszabbat nem akar. Használtan került hozzám  a kis drágaság 100000km volt benne. 135000km  körül úgydöntött az egr szelep, hogy többet nem nyit ki sajna én nem jöttem rá a hibára igy ki kellett olvastatni. Kilyukadt a membránja. 140000 szilent csere az első futóműben szerencsére ennél a típusnál annyira nem vészes.162000 elköszönt a kéttömegű lendkerék ez kicsit zsebbenyúlós volt, de mentségére szolgál, hogy sokat használom városban.

A autó szerintem nagyon kényelmes ültem nagyon sok típusban és márkában nekem ez jött be a legjobban. Bár kicsit gyenge de meg lehet szokni. Fogyasztása 6-7L terjed ez láb függő. Belül zörögnek a műanyagok ez köszönhető a magyar utaknak. Zene szerintem nagyon szépen szól de ezzel az előző tipusban sem volt gond. Csomagtere hatalmas  majdnem mindent bele lehet tuszkolni. 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker