Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Passat 1.9PDTI 105LE

Írta: EVERSMASH on . Beküldve: Passat - B6 (2005-2011)

Sziasztok!

Röviden szeretném megosztani az első benyomásaimat egy 2006-os B6 Comforline Variantról.

Az autót használtam vettem, 265 000 valós km-rel, egy megbízható ismerőstől. A Porsche Hungáriánál lett üzembe helyezve, majd 60 ezer km-ig ott is volt szervizelve. Ezután került a második tulajdonoshoz. Minden szervíz el lett rajta végezve időben, összes szűrő cseréje, stb. Nem rég lett a turbo, a kettős tömegűlendkerék, a klíma illetve az EGR szelep kicserélve.

Ezelőtt egy hatodik generációs Civikem volt 90 lóerővel. Féltem , hogy elég lesz-e a 105 lóerő egy ekkora autó mozgatásához. Pozitívan kellett csalódnom, az autó dinamikus, ehhez nagyban hozzájárul, hogy a motorvezérlő át lett írva és valahol 130 LE és 300Nm körül lehet a teljesítménye. Elsőre érdekes volt hogy alacsonyabb fordulat tartományban viszonylag kevés a nyomaték, de amint eléri az 1800-as fordulatot a világot meg lehet vele mozdítani. Az autó 5 sebességes, nem érzem hiányát a 6, sebességnek, ritkán autópályázok. A fogyasztással nagyon elégedett vagyok 5-6 liter körül jövök ki 100 km-en.

A futómű, a kormányzás, és fékek nagyon jók. Rengeteg tárolórekesz és hely van az autóban. 184cm magas vagyok és 90kilogramm, vígan elférek magam mögött a hátsósorban. A csomagtartót, ha egy szóval szeretném jellemezni akkor azt mondanám, hogy hatalmas. Belsőtér kialakítása nagyon minősegi, nem zörög , nem ropog. Az ülések kényelmesek. Nagyon teszik az autó biztonsági felszereletsége.

Jelenleg az autóhoz nem kellett még hozzányúlnom, bízom benne, hogy sokáig így is marad és csak kötelezőket kell majd elvégezni.

Amint bármilyen változás történik frissítem majd a leárást!

Előre is köszönöm, hogy végig olvastad!

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker