Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Az alábbi listában a hivatalos partnereinket találjátok.
Némelyik partnerünk kedvezményt is tud biztosítani.
A kedvezményekre minden klubtag jogosult!

 

 


 

BmS Motordiagnosztika - Befecskendezős Motorok Szervize

Írta: Mátyás Csaba.

Befecskendezős Motorok SzervizeVállalkozásunk közel harminc éve foglalkozik befecskendező, motorirányító rendszerek javításával, diagnosztizálásával. A nyolcvanas évek elején hazánkban az elsők között voltunk, akik elsajátították az akkor élvonalbeli K-Jetronic működését, az akkori csúcstechnikát németországi márkaszervizekben ismerhettük meg. Tudásunkat és műhelyünket azóta is töretlen lelkesedéssel bővítjük, ma már világszínvonalú eszközökkel dolgozunk olyan problémák megoldásán, amik harminc éve még elképzelhetetlenek voltak. Néhány saját fejlesztésű műszert, eszközt is sikerrel alkalmazunk.

Professzionális autófóliázás - Gabofolia

Írta: Mátyás Csaba.

Autófoliázás - Gabofolia


 

Generátor és Indítómotor szakszerviz és alkatrészbolt

Írta: Mátyás Csaba.

Önindítók, generátorok szervizeléseIndítómotorok, generátorok, raklapemelők, ventilátorok és egyéb egyenáramú motorok szakszerű javítása garanciával, rövid határidővel vagy azonnali csereakció választásának lehetősége.
Amit a tagok részére kínálni tudunk:
Komplett készülék javításánál illetve cseréjénél a 10% kedvezményt, az ingyenes műszeres vizsgálatot valamint a soronkívüliséget!

 

 

 


 

Rider Autófelszerelés

Írta: Mátyás Csaba.

Rider Autófelszerelés Tevékenységünk 1990-ben elkezdõdött, akkor még az autójavítással, karbantartással és egyedivé építéssel telt munkánk jelentõs része.
Az egyre újabb és korszerûbb jármûvek, az egyre igényesebb autótulajdonosok, az addigi szûkös és hiányos kínálattal szemben, mind újabb és egyedibb igényekkel jelentkeztek.  Ezen igényeknek megfelelõen alakítottuk tevékenységünket, és rövid idõn belül 1998-ban létrejött a RIDER AUTÓFELSZERELÉS a RIDER HUNGÁRIA Kft. berkeiben. 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker