Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy az oldal jobb mükösése érdekében a Passat Klub Hungary weboldala is ún. "cookie"-kat, vagy "sütiket használ".
A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Felhasználási feltételek

Írta: Mátyás Csaba.

Tisztelt klubtagok és fórumhasználók!

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt olvasd el az alábbi dokumentumot.
Jelen oldal használatával ezeket a feltételeket magára nézve mindenki kötelezőnek fogadja el.

Ez egy rajongói weboldal.
Sem az oldal, sem annak tulajdonosa/üzemeltetője nincs hivatalos kapcsolatban a VW Konszernnel, sem annak bármely leányvállalatával vagy hivatalos kereskedőjével.

1. Az oldalra kizárólag Passat tulajdonosok regisztrálhatnak, ellenkező esetben a profil törlésre kerül.

2. A felhasználók a személyes adataikat a profiljukban tehetik közzé, ezeket később is bármikor módosíthatják, illetve kérésre törölhetik, ezért ezek valóságtartalmáért a Passat Klub felelősséget nem vállal.

3. A szolgáltatást mindenki saját felelősségére használhatja, egyben mindenki felelős a felhasználó-nevével végrehajtott műveletekért.

4. A regisztráció során, ha a kötelező mezőkbe nem a valóságnak megfelelő adatok kerülnek kitöltésre, a regisztráció elutasításra kerül!
A "Kép a Passatomról" mezőbe a tulajdonos Passatjáról készült kép kell, hogy legyen.
Nem a Passat felnije, belsőtere, lámpája, a tulajdonos gyereke, VW logo, vagy épp egy csaj, hanem maga a tulajdonos Passatja és nem annak egy része.
A "Profilkép", más néven avatár lehet tetszőleges.... oda azt tölt fel a felhasználó, amit akar.

5. Az oldalon tilos a politizálás és a közéleti dolgok megvitatása. Kerüld az antiszemita vagy rasszista tartalmú hozzászólásokat! Ne sértsd meg mások vallási és hazájához fűződő érzelmeit!
Ha mégis megteszed, akkor az ilyen tartalmú hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül töröljük.
Az ilyen magatartás súlyosabb esetben profil kitiltással is jár.

6. Kezdőként ajánlott először csak figyelni, olvasgatni egy-egy topikot, hogy elsajátítsd a szokásokat. Ezzel a fórumtársaid és a moderátorok életét is megkönnyíted!

7. A fórumon tegeződünk. Ez nem jelenti azt, hogy tiszteletlenül, lekezelő és sértő módon viselkedhetsz másokkal.

8. A fórumon fogadd megértéssel mások eltérő véleményét vagy stílusát. A magánjellegű nézetkülönbségek nem tartoznak más fórumozókra, ezeket egymás között e-mailben rendezzétek.

9. Mielőtt megírsz egy hozzászólást, keresd meg a témának legjobban megfelelő topikot és oda írd be azt!

10. Mindig (és lehetőleg a leginformatívabb módon) töltsd ki a Tárgy rovatot!

11. Kerüld az obszcén, trágár kifejezések használatát. A magyar nyelv gazdag, nemtetszésünket kulturáltan is kifejezhetjük.

12. Ha vitába keveredsz, akkor a megbeszélést az adott témáról illik folytatni, nem pedig az adott személyekről.

13. Ne hagyd, hogy indulataid befolyásoljanak! Ne írj heves leveleket és ne válaszolj ilyenekre! Helyette használd a "Jelentés moderátornak" gombot a hozzászólás jobb aljánál!

14. Tilos az oldalon más személyes adatainak közzététele, ha az illető kifejezetten nem járul hozzá.

15. Kerüld a szándékos topik rombolást (=trollkodás)!

16. Használj vegyesen kis- és nagybetűt, mintha egy levelet írnál. Fogalmazz szabatosan, lehetőleg ismerd és alkalmazd is a magyar nyelv alapvető szabályait.

17. A Passatklub nem hirdetési felület. Kérjük, hogy az ilyen irányú hozzászólásokat mindenki mellőzze. Hirdetni csak és kizárólag az arra hivatott topikban szabad!

18. Hozzászólás megválaszolásakor használd a "Válasz idézéssel" gombot. Ha a válaszod mások általi megértéséhez idézned kell az eredetiből, akkor csak annyit idézz, amennyi a válaszod megértéséhez szükséges.

19. A csupa nyomtatott nagybetűvel írt hozzászólás olyan, mintha KIABÁLNÁL! Lehetőleg kerüld ezt az írásmódot. Ha a Caps Lock billentyűd volt véletlenül benyomva, akkor a "Szerkesztés" gombbal írd át a saját hozzászólásodat.

20. Hidd el: többen olvasnak, mint írnak! Te azoknak is írsz, akiket nem is ismersz!

21. Oszd meg tudásodat másokkal, segítsd a kezdőket, kérdezz bátran a tapasztaltabbaktól!

22. Légy figyelemmel mások magánügyeire, érzéseire, neked is lehet rossz napod!

23. Légy elnéző más hibáival szemben, de figyelmeztesd őt!

24. Ne feltételezz másokról több toleranciát, mint amennyi benned van!

25. Használj "mosolygókat" (smiley) a hangszín jelzésére, de bánj velük takarékosan. Azonban ne feltételezd, hogy egy "mosolygó" szerepeltetése rögtön eléri, hogy a címzett egyetértsen veled, vagy hogy egy egyébként bántó megjegyzés élét elvegye.

26. Ha egy hozzászólást rossz topikba írtál be, akkor a "Szerkesztés" gombbal töröld ki annak tartalmát és írd bele: "KÉREM TÖRÖLNI!" Ebből a moderátorok tudni fogják, hogy téves hozzászólásról van szó és törölni fogják azt.

27. Ha aláírást (signature) használsz, akkor az legyen rövid, lényegre törő.

28. Ha nem találod a hozzászólásodat, akkor lehet, hogy nem a megfelelő topikba írtad és egy moderátor áthelyezte azt. Mielőtt reklamálnál, nézd meg, hogy nincs-e másik topikban!

29. Ne élj vissza a hatalommal, a hatáskörhöz felelősség is társul (ez elsősorban a moderátoroknak szól)!

30. A feltöltés során mindenki figyeljen arra, hogy csak olyan információkat tegyen közzé, amelyek nem sértik a hatályos törvényeket.

31. A klubtalálkozók ingyenesek, részvételén kizárólag Passattal rendelkező és az oldalra beregisztrált tulajdonosok vehetnek részt!

32. A fórumokon megjelenő hozzászólások és mellékletek kizárólag személyes felhasználás céljából tölthetők le.

33. Ne hibáztasd a rendszer adminisztrátort vagy a moderátorokat a fórumozók viselkedése miatt.

34. Ha egy moderátor figyelmeztet valamire, annak nyilvánvalóan oka van. Ezt ne vedd személyes sértésnek, inkább okulj belőle.

35. A hirdetéskezelőbe kizárólag Pasattal kapcsolatos alkatrészek, termékek tölthetőek fel!

36. Azok a felhasználók, akik 90 napig nem teszik tiszteletüket az oldalon, nem jelentkeznek be, a profiljuk törlésre kerül.

37. Az oldalon megjelenő hirdetésekre tilos rendszeresen kattintani! Nem azért vannak ott, hogy azzal támogassátok az oldal működését. Arra van más mód is!

38. Ha a fenti szabályok valamelyikét rendszeresen megszeged, akkor a moderátorok felfüggeszthetik a hozzászólási jogod a fórumban, súlyosabb esetben törölhetik a regisztrációdat.

A Passatklub használatához kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek, reméljük, hogy az oldal segítséget nyújt a Passat tulajdonosok és a Passat iránt érdeklődők autóval kapcsolatos problémáinak megoldásához, valamint ahhoz, hogy egy olyan közösség kovácsolódjon össze, akik a Passat szeretetén túl egymás problémáinak megoldásában is aktívan segítenek.

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker